Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

måndag 10 november 2014

Spänningen är nu över!


Deltagarna i höstens Mystery Quiltföljetong har varit här i helgen så nu är det avslöjat. Tror att de var nöjda och tyckte att deras mysterium blev fina. I år var det en väldigt enkel teknik med få utmaningar vilket innebar att många hann sy riktigt mycket och kom långt med sina projekt i helgen.
Det var jättekul att se de olika färgställningarna och variationerna var verkligen stora! Eftersom det var riktigt blåsigt ute när det var dags för fotografering av vår kvilt så är det lite för mycket liv i bilderna men ni får ta dem som de är. Blir du sugen att sy så finns mönstret här. Vi har anpassat det så det stämmer till en Jelly Roll och alla mått är i inch.

Ikväll har vi Tips & Trixkurs med våra Ambition 1.5 kunder och på onsdag har vi I care-kväll med PFAFF allt kan du läsa om i tidigare inlägg här på bloggen. Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar