Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

måndag 3 november 2014

PreCuts


Nu har jag jobbat med alla våra s.k. PreCuts. Det är alltså både Charm Packs och Jelly Rolls som nu hamnat i webbshopen. Det krävs alltid en rejäl uppryckning på den fronten efter vi varit på mässa men oftast blir det bara att man städar bort det som är slut också kommer man aldrig till punkten då man ska lägga in alla de nya så nu blev det en ganska stor mängd av båda sorter.
På bilden ser du den kvilt som syddes på förra årets Mystery Quilt-kurser det är Hidden Frienship Star från moda och vi använde oss av en Jelly Roll som heter Aspen Frost och kan beställas här.
Det är många fördelar med PreCuts tycker jag bl.a. så slipper man fundera på om tygerna passar ihop eller inte för det har redan någon annan tänkt ut och sen är det så kul att kunna förmedla en hel serie med tyger till er kunder för det hade vi aldrig haft en chans att göra om vi var tvungna att köpa alla i 13 meters rullar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar