Öppettidertisdag 4 november 2014

Sanslöst kul!


Nu är den här och det är så kul!
PFAFF POWERQUILTER 16.0 har anlänt till oss och nu har vi läst manualer och sytt och är så jätteimponerade. Det går så lätt att nå ett bra resultat! Våra nyfikna kursdeltagare har också provat på och trots att de flesta bara sytt en kortare stund för att känna känslan så har de blivit imponerade över hur lätt det går. Maskinen har ett stort utrymme för stora kviltar och en stygnregulator som gör arbetet så mycket enklare. Kom hit och testa!

4 kommentarer:

 1. 1. plass på ønskelisten:)
  Lurer på om det det noe å vinne på å kjøpe den i Sverige for en nordmann?

  SvaraRadera
 2. Tror att den hamnar högt på många önskelistor. Jag vet inte vad skillnaden kan vara om du köper i Sverige. Just nu har vi introduktionspris så man får stgnregulatorn på köpet det kan ju göra skillnad.

  SvaraRadera
 3. Var ligger maskinen prismässigt??

  SvaraRadera
 4. Ordinarie pris för maskinen inklusive bord är 59 000.- men som introduktionserbjudande får man stygnregulator och matta (som gör att arbetet glider bättre) på köpet (värde 10 000.-). Har du möjlighet så ta med ett projekt och kom hit och testa. Kan du inte under ordinarie öppettid så hör av dig så försöker vi få till en tid som kan funka för dig. Prova och njuta är gratis!

  SvaraRadera