Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

onsdag 30 december 2015

Snart nytt år!


Så här på sluttampen av året får det bli en liiiiten summering men jag tänker inte bli långdragen och dra månad för månad.
Det har varit både med och motvind precis som vanligt och jag väljer att sätta fokuset på det skojiga. Det allra skojigast har varit att uppleva året med det lilla barnbarnet och allt som har förändrats med honom. Sonen som är pappa, maken som är farfar och allt annat som också har fått en helt ny glans.

Vad Tyger & Ting beträffar så har vi klarat målet här också trots att Bengt i våras bröt båtbenet i friska handen och var sjukskriven en längre tid.
NU har vi gått i mål på riktigt och till och med blivit klara med inventeringen! Det är en otroligt go känsla att avsluta året med! Piuh, eller hur det låter när man drar en belåten suck ända från tårna.

Kvar är några återbudsplatser att fylla inför vårens kurser men det är inget vi står och faller med så jag kommer att koppla av fullkomligt fram tills affären öppnar igen på måndag.

Ha nu en riktigt god nyårs-helg och ett Gott Nytt År!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar