Öppettidertisdag 15 december 2015

Äntligen!


Äntligen har vi fått hem de tyger som saknats så nu kan alla som väntat få sina Rudolf & Son! Det perfekta projektet att sitta med i mellandagarna!
Bengt och jag har varit på julfika hos Solbritt (Quiltdesign Solbritt & Maria). Det är en obeskrivlig upplevelse att träda in i denna bostad i december.
Hon är nämligen fullkomligt besatt av allt vackert man kan tänka sig till jul. Nu var det inte första gången vi fick denna åtråvärda inbjudan men för den skull var det inte någon upprepning. Huset är detsamma likaså Solbritt men resten är utbytt (inte mannen förstås)! Allt det vackra hon fixade till förra julen och som vi sålt mönster och tygpackar till är utbytt och på väggarna hänger bara helt nya julbonader och vepor, på alla bord ligger nya löpare och dukar och allt är bara ännu snyggare!
Man bara döööör!
Vi hade såklart lyckats lämna kameran hemma men å andra sidan är det där grejer som hon kommer att hålla på till nästa julsäsong så det hade väl bara fått bli en liten suddig "teaser" ändå.

All jul till trots och alla timmar hon lagt på detta så hade hon även gjort lite nytt till våren. Hur många timmar kan man få på ett dygn?!
Det som satte sig på näthinnan är ett gäng underbara sommaränglar som jag bara älskade, de sysselsatte sig med Solbritts näst största hobby, vilken det är får ni se när de släpper mönstret ; )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar