Öppettiderlördag 31 december 2016

Gott Nytt År!


Sista flämtande timmarna kvar på 2016 och sociala medier översvämmas av, inte som förr en massa nyårslöften utan en massa mål. Jättebra och säkert avgörande i mångt och mycket men jag blir lite stressad. Vill också ha en massa mål men vet inte vad jag ska prioritera. Får fundera på det ett tag.
Det är hur som helst kul att träffas och umgås och den biten har varit riktigt uselt 2016, har inte alls prioriterat det sociala umgänget tillräckligt.
Igår hade vi en liten jul/nyårsfika med Dianes Quiltingservice och Quiltdesign Sobritt & Maria (fast Maria var inte med), det är gott att sitta ner en liten stund i all enkelhet och prata i lugn och ro utan krav och stress.
Självklart hade vi en liten "Show & tell" också med en massa nya alster som sytts sen sist och såklart inbördes beundran ; ) och det ser lovande ut för 2017, tror att det kommer bjudas på nyheter som Ni kan gilla.
Tygerna på bilden är en ny härlig serie som ska ut i webbshoppen när allvaret börjar på måndag. Hoppas såklart på så mycket folk i affären så jag inte hinner lägga dem i shoppen eller lagom mycket så jag hinner både och.

Ha nu en riktigt härlig nyårsafton, lev, njut och var rädda om varandra! Så hoppas jag att vi tillsammans kan sprida de mjuka goa värden som vi i vår vadderade kviltvärld omger oss med till hela övriga världen år 2017 så blir allt så mycket kärleksfullare och mjukare ; )
Tack för i år och Gott Nytt 2017 till er Alla!

1 kommentar:

  1. Gott nytt år och håller med dig kramisar och ta hand om dig Märit

    SvaraRadera