Öppettidertisdag 20 december 2016

Jul jul pussjul!


En annan favorit i repris är Under Misteln som många fastnat för och sytt. Den är så söt, i år har vi ingen mistel (måste kanske åtgärdas).
Faktum är att vi firade jul i lördags med tomte, paket och alla nära och kära så det känns väldigt lugnt och ouppskruvat just nu. Huset är pyntat och granen klädd, har aldrig varit med om detta tidigare. Idag har jag suttit och sytt och det är väl inte ovanligt att det händer veckan före julafton men det som är ovanligt är att det inte handlar om någon sistaminuten-julklapp eller julstrumpa utan ett vårprojekt. Så himla många vuxenpoäng i det!

Onsdag (21/12) har vi öppet till kl. 18.00, sen stänger vi och öppnar igen den 2/1-17. Eftersom vi har nån dag med inventering mellan jul och nyår så kommer vi att kunna skicka beställningar då.
Lördagen den  21/1 har vi öppet kl. 10-13.

Glöm inte att anmäla dig till nån av våra kurser (går att maila oss även då det är stängt) och du som fått kallelse till våra vanliga kurser, kan du inte komma så meddela så snart som möjligt så någon annan kan få din plats.


Mönster till Under Misteln hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar