Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

måndag 20 juli 2015

Summering


Mäss och semesteruppehåll på bloggen och i butiken (även webbutiken) under förra veckan och nu en massa att ta itu med under de få dagar jag jobbar innan det blir ännu en semester.
Mora var väldigt välbesökt och bra och det var jätteskoj att få ha Solsikkekurs där!


Efter Mora har vi haft pyssel med Nissekatten som tappade livslusten och inte ville äta. Man vet att det är nära förestående när katten är 18 år men trots att det är naturens gång så känns det hårt att mista någon efter så många år. Nu vet vi dock att han inte mår dåligt och eftersom han var en riktig finsmakare och livsnjutare och visste var man låg bäst så fick han såklart en liten kvilt att vila på.

Semestern har varit härlig också då vi fått umgås med familjen och vårt lilla barnbarn nästan hela veckan, finns inget härligare!


Nu är det två arbetsdagar kvar och för dig som behöver ladda om så blir det bråttom för sen har vi stängt i drygt två veckor!
Njut av sommar och semester nu!

1 kommentar:

  1. Hej Catharina, Önskar dig och Bengt en riktigt skön och avkopplande semester. Mina tankar går till Er och Nisse. Han har det säkert bra i Katthimlen.

    SvaraRadera