Öppettiderfredag 3 juli 2015

ResKlara

Har sytt Quiltbitens ResKlara i både stor och liten upplaga. Så superkul att sy och vilken härlig modell!
Allt man har i den blir synligt då man öppnar det gigantiska krokodilgapet, den där väskbågen gör verkligen underverk och kan inte vara enklare att montera. Löp och köp eller klicka in i webbshoppen och köp! Det är viktigt att ha ett projekt som ligger och väntar på en regnväders-dag. Tror att det är det som gör oss kreativa människor lyckliga, att vi kan längta både efter regn och solsken och inte bara sätta fokus på solen som den allena saliggörande.
För er som gått i väntans tider efter Stiff Stuff kan jag meddela att den nu finns i lager igen!
Samma sak gäller Quilt Ambition 2.0 ÄNTLIGEN!

Stora ResKlara i häftigt guldtyg med ett litet Homemade-smycke.

Lilla ResKlara i babytyger, idealisk för småbarnsföräldern att ta med rätt ner i handväskan eller såklart som liten nesse för alla oss andra!.

5 kommentarer:

 1. Halloj! Tack för en fantastiskt inspirerande monter i Älvsjö!! Jag kött tygpaket till resklar med döskallar. Nu funderar jag på om jag minns rätt, hade ni inte quiltat döskalletyget? Ser inte ut så på bilden heller! Har ni något annat mellanlägg i stället? /Malin

  SvaraRadera
 2. Hej Malin och tack! Jo, vi har kviltat den men det syns knappt för vi körde med svart tråd runt skallen och benens ovansida så det blev lite böljande kviltning, mest för att hålla fast vadden.

  SvaraRadera
 3. Tack! Vilken tråd har ni använt till dekorsömmen under passpoalen?

  SvaraRadera
 4. Ursäkta sent svar Malin. Vi har använt Gutermanns broderitråd i ryon. Det är en tunn tråd som är lite lösare spunnen så den flyter ut och fyller bra MEN det är stygnen som ger största effekt, de syr fram och tillbaks sju gånger. Det kan säkert bli jätteläckert med en metallictråd men många tycker att de är svåra att sy med så vi ville visa att det blir ganska guldigt med en gul i "rätt" nyans.

  SvaraRadera
 5. Tack för svar!! Nu syr vi!!

  SvaraRadera