Öppettider



måndag 22 februari 2010

Vi vill tacka...


Tusen tack alla envisa kviltare och alla andra som trotsade väder och varningar och besökte Syfestivalen i helgen!
Man blir så lycklig så man får gåshud när man tänker på vad ni offrade för att ta er dit, vilka hängivna människor det finns ända uppifrån Jokkmokk och ner.
Vi vill även tacka Fia för att hon stått på sig så vi "fått" nya mässlokaler som hade allt, underbar personal och en logistik som var genomtänkt och tydlig.
Så får vi skänka ett tack till vädrets makter som trots en minst sagt stökig helg gav oss ett förhållandevis behagligt resväder på båda håll, i och för sig -26,5 grader när vi startade andra etappen i morse men bara man kommit in i sin termosliknande farkost var det inget bekymmer.

Åter hemma igen börjar packning till mässan i Göteborg som börjar på fredag och alla materialpackar som tog slut i Älvsjö och ska skickas till behövande kunder...

2 kommentarer:

  1. Tack själva! Det är alltid trevligt att träffa Er och frestas av alla nya saker. Som vanligt var montern jättefin!
    Hälsningar
    Gunilla Winsnes

    SvaraRadera
  2. Hej svejs !
    Här kommer en hälsning från Jokkmokk.Ni hade en superfin monter, man blev så sugen på att handla en massa tyger.Tackar också för erat och andras trevliga bemötande,vi har aldrig varit på en liknande mässa tidigare så det var verkligen en upplevelse.Hoppas vi får träffa er där i november. Ha det gott /Anneli Andersson

    SvaraRadera