Öppettidersöndag 5 augusti 2018

Nu kör vi ht 2018!


Så var semestern över! 3 veckor med konstant sol och värme både härligt och oroande men jag har nog aldrig tidigare varit mer utvilad. Har fullkomligt kopplat bort allt och gjort minsta möjliga i stort sett hela semestern, har liksom inte orkat vara speciellt aktiv.
I bilen och affären har vi dock AC så det har tillbringats ganska många timmar där och på Mall of Scandinavia, IKEA och Naturhistoriska och ja ni fattar, överallt där värmen har varit reducerad för en stund. Tror att vi alla har gjort ungefär likadant.

Har sytt lite födelsedagspresenter till min stora kärlek Agust, en rygga och en nesse med dinosaurer blev resultatet.


Ryggsäcken är en improvisation men nessen finns det nästan ett mönster till. Den är nämligen en hybrid av stora och lilla förvaringsväskan från Quiltbiten. Höjden är som lilla väskan och bredden som stora, blev perfekt till tandborste, tandkräm och lite annat.


Nu drar vi på med Sommerquilt igen och hoppas ni är många som kommer hit och fyndar. Tror att ni som deltar har stora vinstchanser.
Vi kör vidare vårt 25-års jubileum med 25% rabatt på utvalda tygrullar och om ni köper hela rullen får ni 50% rabatt. Vi har märkt upp fler rullar nu och nästan hela vårt sortiment med japanska tyger ingår nu i erbjudandet.


Välkommen till hösten 2018 ; )Inga kommentarer:

Skicka en kommentar