Öppettidertorsdag 30 augusti 2018

Mysteriet 2018 i kalenderformat


Nu har vi lyssnat på alla önskemål om nytt mysterium och nytt tänk om detsamma.
Många har ju varit med och sytt alla våra mysterier och har därför samlat på sig ett antal större kviltar så nu var önskan att vi skulle köra något mindre.
Eftersom senaste mysteriet var lite försenat så kallade vi det 2017/18 och tänkte att årets också var gjort men det är många som inte håller med och det gör oss glada och sugna på att köra på.

I år blir upplägget helt annat, det är inte baserat på PreCuts och det pågår bara i 24 dagar från 1:a december och fram till julafton precis som en adventskalender. Är man inte färdig på julafton kan man ju fortsätta på juldagen då de flesta ändå är lediga och kan leva på matrester ; )

Man syr såklart i sin egen takt men den 24:de har man fått alla instruktioner från oss och vi får julledigt.

Projektet kan bli juligt om man väljer juliga färger men det kan också bli något helt annat (det är inte juligt i sin utformning).

Ni får själva skriva färgval men vi väljer tygerna.
Den 1:a december har ni ett paket innehållande flera datummärkta paket så där gäller det att hålla sig i skinnet och inte tjuvöppna.
Ibland är det beskrivning i paketet och ibland får ni hämta beskrivning på nätet, troligtvis via mail men det kan också hamna här på bloggen.
Ditt deltagande är ditt så vi förutsätter att ni inte delar ut beskrivningen till någon annan.

Projektet blir ca 112 x 112 cm och kostar 1 400.-

Är du intresserad så kan du preliminäranmäla dig genom att maila oss ditt namn, adress, mobilnummer och tre färger du gillar.

När vi är klara med våra förberedelser och har ett definitivt pris så hör vi av oss och när du därefter betalat är anmälan definitiv och vi kan börja göra paket.

Vi kommer att dra igång så snart som möjligt så vi hinner att packa alla paket i god tid till 1:a december.

Hoppas du blir sugen! Vi kommer att ha med info och lappar att fylla i för alla som vill preliminäranmäla sig i Quiltköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar