Öppettiderlördag 28 oktober 2017

Kärlek


Minns inte om jag skrivit om detta innan men det får väl bli en repetition i så fall. För ganska många år sedan när vi var på en slitig mässa som gick ganska dåligt och jag starkt ifrågasatte vad vi höll på med så sa Bengt ungefär så här:
-Du ska veta att på en vanlig arbetsplats får man inte den mängd kärlek och bekräftelse under ett helt liv som vi får under en enda mässhelg.
Det har suttit kvar i mitt minne och jag tror att det är sant. Vi har världens underbaraste kunder och det ger så mycket att träffa er på mässhelger och i butiken, ni är verkligen så härliga! Den här helgen är inget undantag utan vi får kärlek oavbrutet från kunder och "konkollegor", det är en härlig värld denna vår kviltvärld!
Läs denna blogg så förstår ni att vi är lyckligt lottade.
Idag har det varit ännu en hektisk dag på mässan och såklart hoppas vi på en likadan imorgon, hoppas att det är många som dyker upp även då.

2 kommentarer:

  1. Det var fina lovord och snygga bilder och det bästa: inge överdrifter någonstans! Ni är så bra och skickliga. Tack för att ni finns för oss som gillar denna hobby!

    SvaraRadera