Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

tisdag 29 november 2016

Mittemellan mysterierna


Nu är vi mittemellan två mysteriehelger och det känns så bra! Det är så påfrestande att anordna ett mysterium för man känner att deltagarna offrar så mycket både tid och pengar och oron att de inte ska bli nöjda gnager såklart. För att inte tala om rädslan att något fel smugit sig in i texten så ett helt jättegäng sitter och skär eller syr fel för att vi gjort fel.
Men nu är två gäng i mål och det känns väldigt gott, blocken blir snygga och mönstret var rätt. Ett fel har dock smugit sig in i sista delen så det är bara ni som var här i helgen som fått ett felaktigt mått. Under bilderna på final-delens sida 2 står det 58 st 2" x 7 1/2" men det ska stå 58 st 2" x 12 1/2" (nu fick alla ni andra också nåt att fundera på).
Till helgen är det två gäng till som ska få se mysteriets upplösning och nu i veckan får de som kör hela mysteriet på distans sina sista instruktioner.


Finare bilder än så här blir det inte denna gång men snart så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar