Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

onsdag 2 mars 2016

Förändringens vindar


Igår hade vi styrelsemöte för Sprätthönsen och var på studiebesök i vår "nya utställningslokal". I år kommer vi nämligen att ändra en hel del kring vår årliga utställning. 
Den kommer att vara sista helgen i maj (27-29/5) och vi har fått möjlighet att hålla till i alldeles nyrenoverade Godsmagasinet i Smålandsstenar. Det kommer att bli så spännande och lokalen är så underbart vacker. En av de byggnader jag alltid älskat i Smålandsstenar och den står kvar!
Det såg väldigt lovande ut och det blir god plats till både stora och små kviltar men vi har inte möjlighet att servera fika där så därför har vi beslutat att Sprätthönsens goda fika kommer att serveras i trädgården här på Tyger & Ting.
Nu har vi lite att rodda med innan allt faller på plats eftersom det är mycket som inte går att göra som sist utan kräver lite nytänk och det känns himla kul.
Hoppas ni som brukar besöka oss kommer tillbaks i år med och att det dessutom blir många nya besökare!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar