Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

onsdag 11 november 2015

Mysteriekvilten 2015


Nu är vår kvilt helt klar!


Dianes Quilting service har kviltat med ett helt nytt allover-mönster som heter Pixie Paisley som vi tycker blev jättefint.
På lördag och söndag träffar vi alla djärva kviltare som vågade kasta sig ut i det okända och sy mysteriet 2015. Hoppas de haft kul och att resultatet blir som de förväntat sig!
Eftersom framsidan fortfarande är hemlig så visar vi idag bara baksidan men den är inte fy skam den heller ; ) eller vad tycks?
Som ni ser har den fått en matchande kanal upptill som sitter där permanent, så gör vi på i stort sett alla våra kviltar. Ovandelen av kanalen syr vi fast tillsammans med avslutningskanten.
I hörnen nertill på kvilten har vi satt två trianglar, ett väldigt smart sätt att få fast en käpp även nertill (som vi sett nånstans minns inte var men det är inget vi tar åt oss äran för). Har du en kvilt som behöver lite tyngd nertill för att hänga bra kan det varmt rekommenderas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar