Öppettidertorsdag 19 november 2015

God Jul alla barn


och vuxna, såklart!
Vi har fått lite kommentarer om att det hänt saker på T&T senaste året och det går väl inte att förneka att det krupit in lite mer baby/barn-betonade kviltar och saker. Det är kul att sy smått!

Vi beställde detta häftiga tomtetyg med tanke på att nästan allt med mustasch blivit så omåttligt populärt och nu i november är det ju ännu mera rätt.
Självklart kan man använda det i lappteknik men jag tycker att det är så fint i sig självt så det är ok att bara använda rakt av som det är. Här blev det ett litet förkläde till vår lilla sötnos.
Trodde att det är var lagom till en ettåring men det är nog bättre till en 2-3-åring men eftersom jag satt knytband i nacken så går det lätt att justera och det är väl bara bra om det räcker flera jular.
Här är en liten skiss med alla måtten, rundningarna får ni göra så gott ni kan. Tar man av 10 cm på längden så blir det nog perfekt till en pepparkaksbakande ettåring.

 Jag har använt totalt 3,4 m kantband. Knytbanden är 117 cm vardera (2 st) och börjar med en 45 cm lång tamp till varje nackband.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar