Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

tisdag 1 september 2015

Midnatt råder......tyst det är i husen. Ja nu är timmen sen, att lägga ut ett blogginlägg med julmotiv kan dock verka tidigt. Funderar man på hur långt det är tills det är dags att lägga denna vackra jullöpare på borden är det däremot inte så lång tid kvar, ska man dessutom sy den först kan det till och med kännas lite bråttom. 
Vi har gjort tygpackar till QuiltDesign Solbritt & Marias nya mönster Tipp Tapp. Visst blir man sugen! 


Jag bara älskar bakgrundstyget med prickar/snö, det har tätt med prickar i tygvikningen och sen blir det glesare ut mot stadkanterna.


Nu är det snart dags att krypa till kojs. När klockan ringer i ottan ska det bakas! Imorgon (onsdag) drar Quiltrallyt 2015 igång, hoppas det blir många som ger sig ut till alla fulladdade butiker runt om i landet.
Vi ses!

2 kommentarer:

  1. Ønsker å bestille denne quilten, inkl. stoffpakke

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillar den Anne! Du följer länkarna i texten ovan och kan därifrån lägga in din beställning. Momsen betalas tillbaks när jag sänder ordern till dig.
    Mvh. Catharina

    SvaraRadera