Öppettidertisdag 15 september 2015

Bårdtyg


Bårdtyger uppfattas ofta som lite svåra och som jag skrivit tidigare blir det ofta svårsålda för kunder vet inte vad man ska göra med dem. Vi har nu gjort tre olika och väldigt populära projekt av olika bårdtyger. De senast är de båda du kan se här på bilderna. Det är ett färglatt bårdtyg som vi tvistat på två olika sätt och tittar man på tyget så fattar man inte att den röda varianten gått att få ut från samma tyg men så är fallet, vi har bara lagt till de avvikande färgerna i cirklar och kanter.


Den ena löparen har fått cirklar som blivit symmetriska tack vare att den innersta cirkeln ligger mitt i den yttre men på den andra löparen ligger mittcirklarna lite hipp som happ.
Vi har gjort tygpackar som innehåller bårdtyget och det ljusa tyget och sen får man plocka ihop övriga tyger som man själv tycker. Tygpackens bårdtyg borde räcka till 4-5 olika löpare men det vita är bara avsett till två, ett litet mönster får man på köpet, beställer gör du här.Tidigare har vi gjort mönster på en löpare och det inlägget hittar ni här samt en barnkvilt som ni hittar här2 kommentarer:

  1. Å dom gillade jag!!??

    SvaraRadera
  2. Hej Chatarina och Bengt, Jag gillade bårdtyget och färgerna var fantastiska. Jättefina projekt.

    SvaraRadera