Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

onsdag 3 juni 2015

Utställningskul


Utställningsdagarna närmar sig med stormsteg och snart hänger det kviltar både i trädgården här på Tyger & Ting och på Welandsons loge i Allbo.
I år kommer Quiltdesign Solbritt och Maria att ordna en utlottning till er som kommer till T&T mot att ni först talar om vilka kviltar ni tycker att de ska göra mönster till. Det är nämligen så att de båda damerna är extremt produktiva men kan bara göra mönster på en liten del av sina idéer. Var alltså med och bestäm och delta samtidigt i utlottningen av nya mönstren.
På bilden ser ni Rudolf & Son ett nytt mönster från Solbritt & Maria. Hade kanske inte lagt ut den modellen här i juni om jag inte tyckte att det passade extra bra och det får man väl säga att det faktiskt gör i år. De där snöflingorna känns inte långt borta. Men snart, snart kommer solen och värmen, var så säkra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar