Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

tisdag 13 januari 2015

Vildvin


Här kommer mönster på en riktigt ren och fin löpare som går att förändra i det oändliga genom att bara byta färger och mönster på tygerna. Tänk så enkelt: ett bottentyg, ett tyg till applikationer och ett till avslutningskanten! Hoppas att få se många olika varianter på denna i vår.


Har du testat att beställa från vår webbshop? Tänkte att det här kunde var en kul chans att välja tyger själv och beställa. För att locka lite extra gör vi såhär!
Beställ följande varor och få Vildvinsmönstret på köpet (gäller t.o.m. 2015.01.20)
0,4m till bakgrund
0,4m till applikationer
0,2m till avslutningskant
0,4m vliesofix
0,4m dubbelklistrad vadd
Beställer du enligt ovan får du Vildvinsmönstret på köpet och ska då inte lägga in mönstret i ordern (för då får du automatiskt betala det).
Passa på och beställ lite annat också t.ex. baksidestyg eller annat "bra att ha" kommer du upp till en slutsumma på över 600.- blir det fraktfritt (i Sverige).


Det är alltså dessa varor du ska få med på din order för att få ett mönster (värde 100.-). Såklart väljer du andra tyger!

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera