Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

tisdag 6 januari 2015

Olika tänk


Alla par har väl någon liten konflikt som alltid ska stötas och blötas och så också vi. Hos oss är det ständigt infekterade ämnet fotografering av kviltar i solljus. Jag anser att det ALDRIG blir bra och såklart har jag rätt.
Bengt däremot ska testa i tid och otid och självklart också i fullt solljus trots att jag förklarar gång på gång att det är meningslöst. Senast han var ute bet jag ihop så länge jag bara kunde men kom väl ändå med en liten syrlig kommentar då kviltarna plockats ner och det liksom bara rann över (trots att jag bestämt mig för att hålla tyst).
Gissa om jag bet mig själv i läppen då jag fick se det häftiga resultatet.
Kvilten på bilden är en baksida av en ännu läckrare framsida som vi både kommer att sälja linjal, mönster och kurs till. Skuggan på kviltens baksida är mannen i fullt solljus som lycklig som en lärka kunde visa hustrun att det blir alldeles förträffliga bilder i solljus.
Vad ska man säga?!
Jo, till er kära läsare av bloggen kan jag säga att snart kan ni få se framsidan också!

2 kommentarer:

  1. Den bilden blev ju jättehäftig! Spännande att se vad som komma skall.

    SvaraRadera