Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

fredag 28 februari 2014

Visst var vi där!


Skrev att vi skulle till Syfestival i Älvsjö och sen blev det bara tyst, märkte ni det? Vi var självklart på mässan och nervositeten att kunna hålla alla kunder i schack medans vi knackade på vår kassaapparat (som numera p.g.a. ny lag ska vara vår ständiga följeslagare på mässorna) var befogad men tack vare lite färre besökare än vanligt på mässan så fick vi en lagom mjukstart. Dessutom var våra kunder såklart föredömligt tåliga och förstående! Det är ju ett tålmodigt släkte, kviltarna.

Hade vi kört på i våra vanliga hjulspår så skulle vi varit med på tre mässor i vår men nu har vi bestämt att tänka om och tänka nytt och förhoppningsvis smartare så därför var det vår enda mässa i vår.
Saknar ni oss är ni välkomna hit eller till vår webbshop, vi kommer såklart att sakna er men det är nyttigt att ändra på saker med jämna mellanrum och när vi i somras drog till Mora var det väldigt många som inte hade en aning om vår existens trots vårt delade intresse och att T & T funnits i 20 år. Det gav oss en tankeställare att vi kanske ska leta lite nya platser istället för att ständigt åka dit vi varit tidigare och där kunderna t.o.m. kanske är lite mätta på oss (kan det vara möjligt!).3 kommentarer:

 1. Hej!

  Tycker ni skall komma till Umeå i höst och sälja era fina tyger på Rikstäckets årsmöte den 3-5 oktober. Det är dessutom kulturåret då och extra mycket kviltare.
  Hälsar Louise

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att ni fortsätter komma till Älvsjö!! Er monter är som julafton!! <3

  SvaraRadera
 3. Kul att "ni vill ha oss"! I höst kommer vi att vara med på Quiltköping och Syfestivalen i Älvsjö.

  SvaraRadera