Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

måndag 19 augusti 2013

Födelsedagar!


Hemliga resan tog oss till Ciudad Quesada i Spanien, vi var 3 färska 50-åringar som blev bortförda av 9 goa vänner, kan det bli bättre? Sol, bad och god mat samt så klart en massa tjöt, vi färskingar fick lära oss allt om vallningar, åderbråck och andra livsviktiga åldersbetingade tillstånd. Underbart!

Nu åter till jobb och faktiskt mera sol och födelsedag. I höst fyller nämligen Tyger & Ting 20 år så jag tänkte att det är läge att berätta något om det.
Som flera av er säkert vet så är det Quilt Rally i år igen 5-8 september kl. 10-18. Vi kommer att ha öppet alla dagarna och bjuda på kaffe och födelsedagstårta. Det kommer även att ske lite annat under dagarna bl.a. blir det kviltar att beskåda i trädgården.
Idag var det en grupp som bokade in att de kommer och jag hoppas att ni är många som planerar en utflykt. Blir ni många så är det jättebra med en liten föranmälan så vi har ett hum om hur trycket blir. Passa på att samla ett gäng och gör en utflykt till flera butiker så ni kan delta i tävlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar