Öppettiderfredag 9 september 2011

Typiskt...


Visst blir man sur... Förra lördagen när TV4 la på Solbritts fina löpare på sitt bord, så tog åskan vår TV innan vi hann att se den! Nu (2veckor senare) har vi äntligen tagit tag i det problemet och TV:n fungerar igen. Glada i hågen laddar vi med frukost framför TV:n och ska spana in löparen på längden och på tvären och vad händer...Löparen är utbytt!
Jag kryper genast in i det av mig mest hatade plagget OFFERKOFTAN. Ni vet en sån där som så många fastnar i och tror att allt är någon annans fel som inte unnar dom något gott o.s.v. Ni har säkert också varit i kontakt med någon som trasslat in sig i den. Jag har en klar bild i mitt huvud av hur den ser ut:
Syntetisk, väldigt nopprig, gråbrun, med långa ärmar som gör att fingrarna fastnar så man inte på några villkors vis kan ta tag i något utan att det hänger vid och blir obehagligt. Den har dessutom ganska långa ulliga fibrer som gärna fastnar i munnen och ger en förfärlig massa tråkiga grimaser. Känner ni igen den? Jag ska genast krypa ur min och kanske göra en behaglig brasa av den vid något mysigt tillfälle.
Istället vill jag tänka:
Vilken tur att det inte var datorn som pajade, då hade vi inte kunnat ta emot alla order och härliga kommentarer när ni andra fick ögonen på den fina löparen.
Vilken tur att TV 4 lät den ligga hela 2 veckor! Vilken tur att man på TV4 play kan kolla om och om igen på de bästa klippen där man verkligen ser den på längden och på tvären...
Ja, vilkenturlistan kan göras lång!

2 kommentarer:

 1. Birgitta Nilsson21 september 2011 13:39

  Hej, fick höra av min syster (som inte är syintresserad) att "jag tror att de har en quiltduk" på bordet i tv4 jag fick också kolla play. Visst var den fin.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hoppas TV4 fått många kommentarer så de känner för en ny så småningom...
  Catharina

  SvaraRadera