Öppettidersöndag 11 september 2011

Quilt Rallyt målgång


Nu är det bara söndagen kvar av tio dagars Quilt Rally. Det har varit kul att träffa och höra olika människors syn på rallyt. En del har verkligen gjort en stor och häftig grej av det, satt upp mål på 9-12 butiker i sin RallyRutt. Alla har verkat nöjda med de presenter som delats ut och framför allt har de tyckt om att leta sig runt och hitta till platser som de aldrig hade besökt annars.
Väldigt många har passat på att åka runt nu när så många butiker haft så generösa öppettider men de har åkt utan Quilt Rallykortet, kanske för att slippa pressen att besöka x antal eller av någon annan anledning. Jag är lite nyfiken...
Det har delats ut och vi har mottagit en del enkäter som kommer att utvärderas. Men jag skulle tycka att det vore kul om alla som har lust kan lägga en kommentar här så vi får veta mera om vad som kommit upp under Rallyt, eller hur er rutt var?
Varför en del inte deltog eller varför många deltog men utan kort (givetvis lika välkomna som besökare)? Vad kan bli bättre till ett annat år?
Tyck till!

2 kommentarer:

  1. Birgitta Nilsson21 september 2011 13:43

    Ett stort tack till alla som var med och ordnade rallyt. Hoppas gärna på repris nästa år. Toppen att butikerna hade söndagsöppet, enda dagen jag och väninnan kunde åka.

    SvaraRadera
  2. Kul att ni gillade det, vi hoppas också att det blir fler gånger.
    Catharina

    SvaraRadera