Öppettidersöndag 4 november 2018

Dörren är låst


Efter hektiska dagar i butiken och sedan en riktig anstormning med beställningar via mailen så låser vi nu dörren för nu måste vi komma ifatt och packa alla order vi fått och ta tag i andra åtaganden vi har.
Det går jättebra att fortsätta beställa och vi har fortsatt ganska mycket kvar. Kollar ni de två föregående inläggen så finns det mesta fortfarande kvar men rullarna kanske har blivit lite tunnare.
Till er som mailat eller på annat sätt meddelat oss så vill jag hälsa att det kommer svar så snart vi hinner, många av er som beställt och betalat får säkert grejerna i början av veckan.

Sen är det två kurser som ska planeras och därefter har vi en bra bit över 1 000 "adventspaket" som ska förberedas för att skickas till alla de som är med i vårt adventsmysterie.

När det är fixat får vi se hur vi gör. Ni hålls i alla fulla fall uppdaterade här på bloggen, så glöm inte titta in här för än händer det saker.


2 kommentarer:

  1. Hej Catharina o Bengt Jag har problem med min symaskin jag får inte upp tråden den övertråden fastnar i den grå lilla kroken till höger om spokkapseln Kan ni säga vad det är som har hänt Karin SANDBERG 0431 431224 0703961224

    SvaraRadera
  2. Thank you for the good and very helpful information. It is very interesting.
    ทายนิสัย

    SvaraRadera