Öppettiderfredag 8 april 2016

Äntligen!Nu är äntligen ett mönster klart! Det ligger fler projekt som ska bli mönster på kö men det har aldrig tidigare varit så svårt att få klart ett. Vi åkte på nån bassilusk helgen före påsk och har varit i oform sedan dess, sovit var gång tillfälle getts och bara uträttat det absolut nödvändigaste men nu ÄNTLIGEN är vi på banan igen.
Den här Stjärnknopen har Bengt gjort utifrån en teckning han sett på nätet och blivit inspirerad av. Tycker att den blev väldigt ren och läcker.
Kollar man på den turkos varianten har man svårt att tro att det är samma storlek (när man ser dem i verkligheten alltså) som den blå men det är det. Jag tycker att den ser mycket större ut och trodde att det var kuddens storlek den var sydd i men det är det alltså inte. Vi har mönster, tygpack till löpare och tygpack till kudde i både blått och turkos.1 kommentar:

  1. Det här påminner om en omöjlig figur av Oscar Reuterswärd. Tilltalar mig jättemycket. Bengt och Du, Ni är verkligen kreativa och duktiga. Vet hur det känns med baciller, åkte själv på en sådan på Annandag påsk och låg med 39 gr feber i tre dagar. Nu skall jag ner till syateljén och sy lite. Då får man i alla fall lite extra energi. Trevlig helg. Christl

    SvaraRadera