Öppettiderfredag 30 juli 2010

Nya tider på Tyger & Ting


Ibland tar livet vägar som man inte räknat med och det är väl just vad som hänt oss i sommar.

Bengt genomgick en planerad nyckelbensoperation i början av juni och den gick fel, vänster arm och hand förlamades, specialister på Södersjukhuset i Stockholm gjorde om operationen och frilade klämda nerver.
Nu är det en läkningsprocess och lång rehabilitering på gång. Mycket träning och många läkarbesök med allt vad det innebär.
Många frågetecken hopar sig både på det personliga planet och vad gäller affären, någonstans måste det till förändringar för att det ska fungera och vi har bestämt oss för en lösning som får gälla framöver för att hålla hjulen igång och försöka fixa verksamheten och rehabiliteringen.

Våra planerade mässor kommer vi att genomföra, kurserna likaså men öppettiderna i butiken kommer att ändras. Vi kommer att behålla våra sommaröppettider må, ti, on kl. 10-18 hela hösten. Dessutom kommer vi att ha extra öppet då och då.
Är det något sällskap (stort eller litet) som vill komma så kan man avtala tid och när vi ändå har öppet för dem/er så lägger vi ut det här på bloggen så att alla som vill kan passa på.

Håll alltså ögonen öppna och kolla vår kalender som kommer att dyka upp här så ser ni hur det ligger till med ordinarie och extra öppettider.

Livet består inte av att vänta ut stormarna, det handlar om att lära sig att dansa i regnet...ett, två, tre, ett, två, tre...

12 kommentarer:

 1. Tänker på Er!!!

  Kram

  Evalinah

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att det gick att rätta till! Lycka till med rehabiliteringen och var rädda om er!

  SvaraRadera
 3. Oj, va snabba ni är! Tack både Anna och Evalinah.

  SvaraRadera
 4. Mina tankar till er båda!

  SvaraRadera
 5. Bamsekramar till er båda.
  Veronica

  SvaraRadera
 6. Har tänkt sååå mycket på er och har försökt att hålla oss uppdaterade och trodde att vi skulle kunna komma och hälsa på men det blir inte alltid som man tänkt sig...Kram till er båda från oss på ostkusten!!!

  SvaraRadera
 7. Marianne Krondahl6 augusti 2010 23:05

  Tänker så mycket på er. Kämpa på!

  SvaraRadera
 8. Tack för alla gulliga hälsningar både här och på mejlen.

  Kramar från oss också!

  SvaraRadera
 9. Anna-Greta Svensson9 augusti 2010 09:30

  Inget moln är så mörkt, att det inte har en liten silverkant vid horisonten. Kram/A-G

  SvaraRadera
 10. Och här sitter jag och är sur över att jag inte får gå på kurs i höst,Jag har inte ont nånstans och kan sy hemma precis så mycket jag vill, Kram på Er

  SvaraRadera
 11. Du är väl kul, du vet ju dessutom hur det är att vara enarmad...
  Hoppas att vi eller Sprätthönsen kan locka dig till någon skoj temakurs i höst som kan få dig lite gladare och sluta sura. Är övertygad om att du kommer att få många sömmar sydda med eller utan kurs.
  Ha de gott och tack för kramen!

  SvaraRadera
 12. Mitt liv har lärt mej ett motto,
  "För varje berg man kommer upp på får man bättre utsikt"
  Kämpa på!

  SvaraRadera