Öppettideronsdag 28 november 2018

Adventsmysteriet


Nu ska alla ha fått sina paket med adventsmysteriet hoppas vi (och håller alla tummar).
Det var ett gediget projekt att packa alla och vi la stor möda vid att räkna in och räkna om och dubbelkolla alla försändelser. Hoppas att det ger lön för mödan så allt bara flyter på och blir kul för alla inblandade.
På lördag får ni öppna första och där är det lite att ta tag i. Vi hoppas att det inte avskräcker för det är nog ett ganska lagom projekt att göra lite varje dag, dessutom har vi tänkt till och försökt vara snälla så om läxan har varit tuff en dag så är det oftast betydligt lättare dagen efter så man kan komma ifatt om det inte hanns med. Så gott folk, om första paketet avskräcker ta det bara lugnt det blir inte lika tufft hela månaden.

Om ni visste hur gärna jag vill lägga in bilden på vår fina kvilt här! Vi har dessutom en plats där vi vill hänga den här hos oss men inte ens det vågar vi. Kan bara plocka fram den i smyg lite då och då och njuta men så fort nån knackar på eller ytterdörren öppnas viks den ihop och göms, det är nämligen flera nära och kära som nappat på utmaningen, kul.


Nu tar vi lite ledigt ett par dagar och laddar inför fredagen och lördagen. Så får du inte svar på dina frågor och meddelanden så vet du varför.
Så häftigt att ha ledigt när solen skiner från klarblå himmel och rimfrosten gör hela omgivningen till ett vackert julkort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar