Öppettider



söndag 8 april 2018

Snabbsydd kasse


Att alla sytt matkassar senaste tiden har väl inte gått någon förbi, bilderna, mönstren och förslagen har varit många. När det sen kommer till "finshoppingen" som kläder och framför allt TYGER så känns det inte lika skoj att stoppa det i kassen man senast hade mjölk, lök och köttfärs i. Därför är det ofta som man väljer att köpa sin kasse när man står där i "finaffären" men nu så har jag fått tipset om en enkel och jättefin kasse som lätt hänger med i handväskan.
Den är ofodrad, sydd i bomullstyg och har lite längre handtag som man kan hänga på axeln, den är redan min favorit. Sydde den på nolltid och blev jättenöjd.
Ni hittar instruktionerna och måtten här.

Som vanligt är jag inne och ändrar men denna gång väldigt lite för det var en instruktion som föll mig i smaken. Min förändring var att jag inte overlockade något alls.
Av 55 cm tyg och en knapp eller ett kardborrband så blir det en fin kasse.

Denna helg har vi mysteriesömnad och i morgon (måndag) kommer sista brevet till de som inte får lösningen här på plats. Än så länge så är det inte någon som löst mysteriet och alla har varit ganska skeptiska till bitarna de haft, många har tvivlat på att det kan bli ett block. Somliga har varit rädda att det ska skäras och sys ännu mer men det känns som att avslöjandet fallit alla i smaken och deras block har blivit superfina, så kul att se alla färgkombinationer.
Snart ska jag visa hur det blev!


Här hittar du tyget


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar