Öppettidersöndag 14 januari 2018

Tystnad, tagning!


God fortsättning alla!
Ja nog har det varit en lång tystnad här på bloggen och facebook. Ibland behövs det helt enkelt, fokus har legat på många andra ting men de har gjorts i ett lite "långsammare mak" så som det gör när man går ner i varv.
Idag har jag lagt upp ett nytt klipp på Youtube som visar hur man enkelt kan mönsterpassa sina kanter på täcken eller gardinkappor mm. Det är ett riktigt lätt sätt att faktiskt få till det bra utan kallsvettningar och ångest kolla det här.

Som synes på bilden ovan så blir det ett kreativt kaos där man håller till med sitt projekt men det hör väl till. Vad som också blir lite kaos är tydligt i klippet när limflaskan (såklart) geggat igen trots test strax före filmningen men det är väl också sånt som alla varit med om när det är skarpt läge. Jag skulle självklart vilja lära mig att redigera och klippa och fixa med mina filmklipp så de blir alldeles perfekta men då kommer jag inte att kunna göra fler klipp, för då blir tröskeln att komma igång ännu högre. Just nu har jag ett traumatiskt förhållande till all teknik och väljer därför att ta det som det är. Hoppas ni klarar det också!

2 kommentarer:

  1. Tack för att du lägger ut så bra tips. Det här är det nog många som kommer att få glädje av.

    SvaraRadera
  2. Tack! Kul om man kan förenkla såna där lite ångestladdade moment.

    SvaraRadera