Öppettider



tisdag 12 september 2017

Tusen tack till Er alla!


Alltså vilken succé det blev med Quilt Rallyt! Förra gången var det ingen rusning till vår butik men denna gången var det verkligen så mycket folk och så kul att så många dök upp. Kul att så många tog sig tid att provsy också, jätteskoj.
Tanken var att dra presentkortsvinnarna live här på bloggen men vi får se hur det blir med det. Har blivit lite körigt här, pg.a lite välbehövlig vila och därefter highspeed sömnad på ett projekt som vi ville lämna till Diane på kviltning innan hon tar semester.
Ni ser på bilden ovan vad det är vi håller på att sy och det var så kul att sy det så det fick bli ett dubbelsängstäcke. Men när jag var redo att sy samman det upptäckte jag att det fattades (!) två block så det blev lite hektiskt, igår var det verkligen hetsigt vid maskinen. När jag gick på styrelsemöte fick Bengt fortsätta sy och nu är det iväg på kviltning.
Så därför får vi se om det blir någon film av dragningen men oavsett så kan ni kolla här imorgon om ni är en av vinnarna, alltså fortfarande läge för tumhållning ; )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar