Öppettideronsdag 7 juni 2017

Loppisfynd!

Skojigaste fyndet till affärens rekvisitalager blev dessa tre stämplar som matchade nya tygserien perfekt, hade till och med de rätta färgerna på färgbanden: cerise, blå och lila. De fick dessutom lätt plats i bilen!


I söndags gjorde vi en loppisrunda åt Mohedahållet och fyndade till vårt blivande växthus. Tog största och bästa loppisen Östregårds antik o loppis nästan först för där är så roligt att frossa och sen var planen att kolla alla (eller nästan alla) runt omkring efter det. MEN det gick som det gick med det! Bilen blev knökafull direkt så det var liksom inte lönt att fresta sig med mera. Lunch i Öhr och lite växter som fick stoppas in lite hit och dit och sedan ett till stopp på Östregård för fika och lite mer jättesmått. Alla i bilen tyckte kanske inte att det var några riktiga fynd vi gjorde men Bengt och jag var jättenöjda, egentligen var de nog bara lite ängsliga att vi skulle sätta dem på bussen hem för att sen fylla ut bilen med fler oemotståndliga fynd. 


2 kommentarer:

  1. Herlige saker du har funnet på loppis. Elsker loppis for er så mye nostalgi i gamle brukte ting :) Og stemplene var bar supre og syns du har vært kjempeheldig :)

    SvaraRadera
  2. Härligt Randi med någon som förstår! Många tycker nog bara att det är skräp ; )

    SvaraRadera