Öppettideronsdag 19 april 2017

Tänk att vara anställd


Den tanken slår mig allt som oftast numera, trodde att det skulle bli mer sällan allteftersom utvecklingen gått framåt men det blir faktiskt bara oftare och oftare. Tänk att vara anställd och bara kunna skjuta tillbaks kontorsstolen och kalla på en it-ansvarig och med armarna i kors kolla när hen åtgärdar det som gått snett. Situationen idag är så helt tvärt om och ibland tror jag att jag ska få härtstopp av frustrationen som uppstår var gång det inte går att skanna in nya produkter eller när produktfotot inte vill sätta sig i bildrutan, när utkorgen är full men inte ett enda mail går iväg. När jag får massvis av mail men inte kan svar på ett enda. Ja, listan kan göras hur lång som helst.
Just nu håller vi på att byta webbhotell och där får jag tack och lov hjälp! Det innebär att jag inte kan lägga in nya varor i webbutiken men det funkar att beställa och jag la in en massa i förra veckan bl.a. flera nya baksidestyger som är 270 cm breda du hittar delar av det nyinlagda här.

Tur man får varva kontorsgöromålen med kurser, kunder och sömnad!


Här är ett enkelt förslag på ett block man kan göra av sina rester från CharmPacks. Det krävs bara 4 st 5"x5" bitar som man syr samman och sedan skär som på bilden ovan. Därefter vrider man de 4 mellanbitarna ett halvt varv och syr samman alltihop igen. Plättlätt och jättefint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar