Öppettideronsdag 8 mars 2017

Nå utställningen per tåg


Vårt nästa stora mål är Sprätthönsens utställning som går av stapeln helgen före midsommar. Även i år kommer utställningen att vara i Godsmagasinet vid stationen i Smålandsstenar och trädgårdsutställning här på Tyger & Ting. Sprätthönsens goda fika blir också kvar här på Lille Kulle så vi hoppas att allt blir lika lyckat som förra året.
Jag kommer såklart att återkomma till detta men för dig som vill ha lite framförhållning och planera så vill jag informera om ett litet nytt grepp efter önskemål från förra året:
Tänk att man kan ta tåget till Smålandsstenar, gå knappa 50 m och därmed vara framme vid utställningen. För dig som sedan vill fortsätta till Tyger & Ting så kan vi ordna skjuts! Du talar bara om när du vill åka så fixar vi en tur och retur mellan Tyger & Ting och tåget när du önskar. Visst låter det lockande!?
Det fina täcket på bilden är Sprätthönsens nya lotteritäcke som nu ska kviltas och sedan lottas ut under utställningsdagarna. Täcket är sytt av rester och inspirationen har vi hittat någonstans på nätet.

2 kommentarer: