Öppettidermåndag 12 september 2016

Resumé


Quiltköpinghelgen var bra och det kändes mindre stressigt nu när många besökare passade på att komma tidigt på fredagen, ett bra grepp att ha öppet hela dagen tycker vi.
Känns lite synd att Syfestivalen arrangerades i Göteborg helgen innan. En den av de som var där lät meddela att de tyckte det var alldeles för lite lapptekniksbutiker vilket i sin tur kan skada den mässan till nästa år. Och vi som var på Quiltköpingsmässan saknade en del besökare som valde att ta Göteborg istället.

Hur som helst! Kul att vår lilla förening Sprätthönsen fick två vinnare i tävlingen "Säg det i toner" grattis till er Diane Ahnstedt och Christina Andersson! Grattis till alla andra också, det var många fina kviltar och stor konkurrens. 

Jag har haft massor av strul med mina inlägg denna veckan och min ambition att lägga upp en liten filmsnutt från vår monter har fullkomligt "skitigt sig" därför kan jag bara uppmana de som är sugna att kolla på vårt instagram #tygeroting #quiltköping för filmen är rätt häftig och man får nästan lite svindel av 3D-effekten i den. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar