Öppettidermåndag 8 augusti 2016

Våndan Mysterie-kvilten 2016


Aldrig tidigare har våndan varit så stor inför ett Mysteriesläpp! Det känns som era och mina krav fullkomligt lamslagit mig. Givetvis självförvållat för hittills har de funkat bra men jag vet vad ni förväntar er och ingen ska ju behöva bli besviken. Ni lägger en hel hög pengar, massor av tid och ett jätteförtroende i våra händer och vi vill såklart leverera.
Denna gång har vi bollat halvt ihjäl oss men aldrig blivit nöjda. Det som nu slutligen blivit Mysteriet 2016 är om vi får säga det själva snyggast ever!
INTE sagt att det är bästa mysteriet, för det kanske är för lätt att lösa eller kanske går för fort att sy eller kan man månne missuppfatta en massa och sy fel?!
Våndan är inte över men snyggt det blev det!
Hoppas många nappar!

Så här går det till:
Först anmäler man sig.
Betalar och väljer samt avhämtar sina tyger.
Skär till tygerna enligt beskrivningen som medföljer.
Inväntar syinstruktion nr 1 som kommer nån gång under vecka 35
Därefter kommer det ytterligare 3 syinstruktioner (v 38, 41 o 44)
Sista helgen i november träffas vi en dag på Tyger & Ting och då är det Mysterie-final och hela härligheten avslöjas!
Alla deltagare får sy på sin kvilt och vi gottar oss i alla olika färgställningar som presenteras också fikar och äter vi förstås.

Kostnad för allt är 1 850.-
Då ingår:
1 st JellyRoll
4,5 m tyg
Alla instruktioner
Finalkursen
Fika
Lunch
Tygerna räcker till en kvilt som blir ca 140 x 206 cm (korrigerat 160809) men den kan lätt göras större med kanter och lite andra tricks.
Bilderna i inlägget är från tidigare mysterier och för att inte skriva galet väljer jag att inte skriva alls vem som sytt vad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar