Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
Öppet på lördag 2018-05-19 kl.10-13. Välkomna!

torsdag 11 februari 2016

Planer


Snart mässa och som vanligt är det då alla idéer bubblar upp och såklart de bästa i sista stund, förmodar att igenkänningen är hög.

Vi kom på att vi vill ha med en massa scrappar som håller på att växa oss över huvudet och hittade de allra läckraste påsar för ändamålet. Så bra! Men såklart var det alldeles för lång leveranstid så det fick vi genast slå ur hågen men vi kan ju vara väl förberedda inför höstens mässa tänkte vi och la en order i alla fall. Idag kom påsarna!!!
Dagen hade vikts åt andra ting såsom förfärdigande av diverse mönster på nya grejer och packning av tygpackar men det gick bara inte att släppa idén med scrappar när de läckra påsarna låg där och tittade på oss, så självklart fick det bli prio ett.
Hoppas ni tycker att de är lika lockande som vi!
Vi packar så många vi hinner så får vi se om det blir något sug eller om vi tänkt helt fel. Först till kvarn på de som finns ; )


2 kommentarer: