Öppettiderfredag 30 oktober 2015

Flyt, tvärstopp och mellanmjölk


Det är väl så man kan beskriva livet i stort. För det mesta flyter det på i ett mellanmjölkstempo så där lagom och slentrianmässigt för de flesta av oss. Det går lite upp och lite ner och man utför sina sysslor. Jag menar inte att det är tråkigt för jag älskar verkligen min vardag och försöker att hela tiden göra saker som känns bra.
Men så ibland så blir det tvärstopp, det händer något och allt det planerade måste skjutas framåt. Så var det i förra veckan när vi hade inbrott i bilen. Tvärstopp!
Vi måste bygga montern för mässan börjar imorgon men vi måste också polisanmäla, anmäla till försäkringsbolaget, hitta nån som fixar rutan och få till en bra monter utan de grejer som blev stulna.
Såklart var det lösbart och gick väldigt bra. Men man ser framför sig ännu en puckel som måste fixas med försäkringsbolaget så allt blir rätt och så småningom nollställt.
Nu en vecka senare är allt fixat! Det är helt otroligt hur bra allt går när folk är engagerade och tillmötesgående, rätt människor på rätt plats. Tror att alla jag pratat med och fått hjälp av trivts med sitt jobb och de låter sina mellanmjölksdagar förgylla andras lite tuffare, puckliga dagar.


3 kommentarer:

  1. Tråkigt det ni råkat ut för! Visst finns änglar! Jag bara älskar denna bonad och har redan satt upp denna på min önskelista. Kan bara tala om att ni också är väldigt tillmötesgående och engagerade när jag i veckan beställde från er. Det blir fler gånger! Trevlig helg!

    SvaraRadera