Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

måndag 24 augusti 2015

Att göra tillsammans!


Vi fick en inbjudan till storkalas i Sundsvallstrakten, två sextio-års kalas och ett rubinbröllop, allt i ett! Svårt att motstå!
Vi var tre inbjudna som syr lappteknik och då var valet av present plätt-lätt, klart att vi måste sy en present tillsammans. Eftersom jubilarerna nyss renoverat och flyttat så ville vi göra nåt personligt till nya hemmet och där fick vi facebook-hjälp, hittade bilder med färgsättningen på deras nya hem och kunde plocka färger utifrån det.
Tiden var knapp p.g.a. mässa, semester och annat så det fick bli ett Jelly-Roll-race, fast utan Jelly-Roll då vi var låsta av färgerna som vi absolut ville ha. Plockade tyger och skar i 2,5" breda remsor och sydde samman, ni som är insatta i tekniken ser att vi frångått de 45-graders hörnen och istället satt en liten grå remsa där. Har tidigare sett det på nätet och tyckte det var en kul tvist på tekniken.

Jubilarerna verkade nöjda med resultatet och det är ju det viktigaste.

Kalaset var alldeles fantastiskt, lekfullt och lärorikt. Vi fick prova på att manövrera skotare, grävmaskin, pistol, lasso och lite av varje, tänk att det kan vara så kul att väcka barnet i sig.
Allt detta varvades med god ekologisk mat från gården och fantastisk sång och musik (även mycket av den från gården). Ett  perfekt ord för hela dagen: STÅPÄLS!
Tack Gullwie o Leif och alla nya och gamla vänner för en härlig gemenskap!Kanske nya hobbyn ; )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar