Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

måndag 18 maj 2015

Syr å syr å syr!


Det blev många timmar vid symaskinen i helgen och som sig bör ungefär lika många för tillskärning, pressning och tråckellimning.
Om ni blir nyfikna på resultatet så kommer ni att få  var nyfikna väldigt länge, fram till jul ungefär för det är då vårt nästa mysterium som sys under hösten kan avslöjas.
Mystery Quilt 2015 som kommer att vara med i vårt kurskompendium för hösten (släpps i juni) har ungefär samma upplägg som tidigare, att man får instruktioner hemskickade och syr i egen takt och sen träffas när resultatet ska avslöjas.
Intresset har bara ökat för var gång vi haft ett mysterium och såklart hoppas vi att ni är många som vågar slängar er ut även i år.
Den är väldigt kul att sy och jag är nu halvklar med toppen, problemet blir när jag ska få ihop instruktionerna så allt blir rätt och lättförståeligt.

Bilden idag är något helt annat! Det är QuiltDesign Solbritt & Marias Blomma Fantasi och den finns både som mönster och tygpack i vår webbshop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar