Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

onsdag 15 april 2015

Tänk om, tänk nytt eller kanske gammalt?


Vi hittar på mycket nytt och gör ständigt nya mönster men ibland undrar våra kunder varför vi stoppat undan vissa projekt som de hittar och aldrig sett förut. Det är väl jakten på det nya som hela tiden driver oss framåt.
Jag har i alla falla bestämt mig för att en gång i månaden flytta fokus till något vi gjort tidigare som fortfarande tilltalar mig och våra kunder för att visa alla er som inte var med när det begav sig med just det projektet eller för er som också gillade det men som sen glömt, för att flödet med nyheter har distraherat.

Denna gång är det Tvåbåtar som får fokus på sig.

De är sydda i Top-piecing-teknik, en teknik som påminner om Paper-piecing men är så mycket enklare att sy och gör att man kan använda pappret flera gånger.
Mönstret hittar du i vår bok Tyger blir Ting som vi nu sänkt priset på till 150.- du hittar den här, i boken finns det totalt 19 olika beskrivningar på olika projekt.
Tyger till båtarna hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar