Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

tisdag 31 mars 2015

UrladdatNu har det varit riktigt dåligt med bloggandet under en tid. Senaste veckan har det delvis berott på att "riktiga kamerans" batterier tog slut och extra batteriet och laddaren var puts väck. Har letat överallt och inte kunnat hitta det så det lär bli fler mobilbilder framöver.
Samtidigt så har även mitt eget kroppsliga batteri varit litet si och så. Det ska ju gå att ladda med alla möjliga medel och det har väl varit på topp då och då men sen har det varit svårt att få igång det igen, lite drygt svårladdat.
I helgen hade vi 50-års firande i byn och hela dagen var vikt till lappteknikssömnad med 50-åringen och ytterligare 7 syende entusiaster (grämer mig att jag inte tog några bilder för det blev fina grejer). På kvällen var det middag vid grillplatsen där våra män hade fixat väldigt gott käk. Sådana dagar laddas batterierna verkligen men ändå så kändes det som de varit nåt tjuvdrag över natten för det var väldigt segt att stiga upp efteråt. Vägrar skylla på åldern och väljer att ta den enkla förklaringen med sommartiden.
Har kollat två feelfine-filmer också som jag varmt rekommenderar Marygold hotell 2 och en SVT dokumentär "Greklandsresan".
Bilden (som är en inskanning) är en vepa vars mönster SKA bli klart idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar