Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

fredag 27 februari 2015

Ljus framtid!


På bara några dagar har vi varit med om två hoppfulla och glädjande invigningar. I lördags var det nya högstadieskolan i Smålandsstenar som invigdes, en jättefin, färgsprakande och ljus byggnad som verkligen andades nysatsning.
Igår var vi inbjudna av rektor Inger och slöjdlärare Åsa på Bureskolan i Burseryd, två nytänkande och entusiastiska eldsjälar som verkligen tänker nytt och gör slag i saken och förverkligar drömmar.
De hade invigning av sin nya slöjdsal och då pratar vi inte om en träslöjdsal eller syslöjdsal utan en en kombinerad sal med allt samlat på samma ställe. En sal där eleverna lätt kan förflytta sig och sin kreativitet från redskap för träslöjd till symaskiner och annat som andas syslöjd utan att egentligen förstå att det handlar om två olika ämnen.
Tror att vi kommer att få se underbara resultat i framtiden när barn och ungdomar känner att man satsar på dem och att även det praktiska arbetet är viktigt. Känner mig stolt att bo i denna kommun som denna gång valt att satsa så stort på orterna i "utkanten".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar