Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

fredag 5 december 2014

Rädd för mig själv

Snacka om att stirra upp sig! Igår hade jag en symaskinskund och som sig bör avslutades affären med att jag skrev ett garantibevis, till det använde jag mig av min i-pad. När kunden gått plockade jag ihop det sista på en order till Norge och bar in alltsammans till kontoret. Skrev faktura packade försändelsen och skickade iväg det.
När jag senare behövde min i-pad så fanns den inte någonstans! Rannsakade mitt minne, förhörde Bengt, letade förstås högt och lågt och kunde bara konstatera att den är på väg till Norge.
Plockade ihop allt jag minns att kunden hade beställt, vägde det och insåg att det vägde 400g mindre än vad paketet hade gjort! Hur mycket väger en i-pad?
Letar igen, kollar kundens order och upptäcker att jag missat 2m tyg då jag provvägt, puh! Paddan är alltså inte på väg till Norge och med en lugnare puls funkar huvudet betydligt bättre, jag tänker(!) och minns var jag lagt den. Den väger 862 g.
Idag planerar jag fortsättningskurserna för våren då är i-paden bra å ha.
Du har väl sett att vi har öppet kl. 10-13 imorgon (6/12)!

1 kommentar: