Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.

måndag 15 september 2014

Hemma (igen)Vet inte om vi är ute och flänger för ofta eller om jag bloggar för lite men nu blev det anledning att sätta rubriken Hemma igen.
Den här helgen har vi fått uppleva något väldigt speciellt! Vi har varit på Norsk Quiltefestival och det var helt fantastiskt. Trots att det var premiär så lyckades de tre arrangörerna fylla ett hotell, tre kvällar i rad fyllde de hotellets restaurang med runt 500 gäster per kväll.
Det var kursledare från Japan, Australien, USA, Norge också lilla jag från Sverige overkligt och helt fantastiskt.
Jag hade tre kurser och träffade så många entusiastiska och glad norskor så jag har kärlekskvoten fylld för flera veckor framåt.
Hoppas att tjejerna ordnar detta event fler gånger!
TUSEN TACK KVILTNORGE!

2 kommentarer:

  1. Jag kan bara instämma i din kommentar! Det dessa tjejer gjorde var fantastiskt! Inte nog ned att de ordnade denna fantastiska Quiltefestival med alla kurshållare från hela världen, de skulle samtidigt förbereda sig och sina butiker för att vara med på mässan, något som i sig är ett hästjobb!

    Det var otroligt kul att vara med som utställare på denna mässa! Och kul att träffa er igen!

    Jag hoppas också att de har ork och energi att göra om detta!

    Mia, numera i Lilleström!

    SvaraRadera