Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
Öppet på lördag 2018-05-19 kl.10-13. Välkomna!

torsdag 12 juni 2014

Nu är det fint igen på logen!


Vi var ett härligt gäng som hjälptes åt idag/kväll med att få ordning på alla vackra kviltar på logen och det blev så jättefint.
Många timmar hänger nu på väggarna och det är sådär varmt och ombonat vackert. Kvilten på bilden ovan har vi Sprätthöns sytt tillsammans och det är en av alla lotterivinster som lottas ut i helgen.
Hoppas att ni är många som kommer dit och att ni samtidigt tar er tid att titta ut till oss här på Tyger & Ting och kollar alla vackra kviltar som hänger här på vår innergård och i vår trädgård. I år känns det alldeles extra välordnat då vår trädgård har fått sig en rejäl ansiktslyftning och ser riktigt bra ut efter etapp ett.
Solbritt och Maria har en diger samling med nya kviltar här hos oss och jag förundras som alltid över deras fantasi och antalet timmar de lyckas få loss på ett dygn, konststycke bådadera.


Tomten har flyttat in i vår vedbod!

1 kommentar:

  1. Ser helt fantastiskt ut. Önskar Er lycka till med Ert fina arbete och den fantastiska utställningen som Ni har nu i dagarna tre. Önskar jag kunde komma, men nästa år skall jag sikta in mig på att komma.

    SvaraRadera