Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

fredag 25 april 2014

MönsterJa nu börjar väl ni som följer vår blogg att lära sig mönstret: inga eller få inlägg = deadline på tidningen Fat Quarter eller tätt med kurser eller som nu: BÅDE OCH!
Ja, så blir det ibland och jag tänker nog inte be om ursäkt för det utan det är nog bara att vänja sig vid att det är så det funkar.
Har hur som helst packat upp nya läckra band och knappar, något som kommer att behövas då både vårt nya FQ-mönster och ett annat mönster på G innefattar massor av knappar.


2 kommentarer:

  1. Tack för en helt otrolig sydag hos er i lördags. Ska sy några block varje dag så att jag kan lämna in det för kviltning hos er när det är Sprätthönsens lapptäckesutställning i mitten av juni.

    SvaraRadera
  2. Hej Lisbeth! Kul att du hade kul. Det var skoj att se alla varianter på Mysterierna, ser fram emot att få visa alla som inte deltagit vad ni hållit på med. Bara två veckor kvar sen vet alla vad de syr på!

    SvaraRadera