Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
SEMESTERSTÄNGT VECKA 29-30-31. Räkna inte med leverans av varor från webbshoppen under vår semesterperiod.

fredag 24 januari 2014

Vad gör vi?

 

Även om det varit glest med bloggande så har vi inte legat på latsidan, snarare tvärt om! Det har blivit ett nytt mönster till tidningen Fat Quarters nästa nummer och flera andra projekt som det pö om pö kommer mönster på. Det vi varit mest angelägna att få klart är detta skojiga projekt SOLSIKKA. En cirkel som kan bli stor, liten, tablett eller duk! Som om inte det var nog så kan denna runda modell även bli en avlång löpare, allt i samma mönster. Hoppas ni också tycker att det känns kul och fräscht!
Vi har gjort ett mönster som innehåller två storlekar på rundlar samt löparen. Snart kommer ett separat mönster med sittpuff också. Tygpackar i alla möjliga varianter hittar du i vår webbshop.

Ljuv beige rund SOLSIKKA, denna härliga duk har inte några tittkanter mellan kronbladen utan en vacker smal spets. 

5 kommentarer:

 1. Oj så läcker. Den gillar jag. Kommer ni ha tygpackar till den på Syfestivalen?
  Lotta

  SvaraRadera
 2. So lovely! :)
  Greetings from Finland!
  Hugs, Ulla

  SvaraRadera
 3. Tack Lotta! Vi kommer att ladda och ha till mässan men eftersom vi redan nu märker att det är stort intresse kan du reservera en om du vill. Nu har vi även löparen i cerise/lila och grönt.

  SvaraRadera
 4. Thank you Ulla! Would you pleace mail us your adress so we can send you att pattern. info@tygeroting.com

  SvaraRadera